Κριτηρια Επιλογης Top Greek Gym

Κριτηρια Επιλογης Top Greek Gym

Στις ημέρες μας οι καταναλωτές ξοδεύουν τα χρήματά τους εκεί που ευρώ-προς-ευρώ απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη αξία (υπηρεσίες, ποιότητα, αποτελεσματικότητα, κλπ.). Ο σύγχρονος καταναλωτής είναι περισσότερο ενημερωμένος και απαιτητικός και σ’ αυτό μεγάλο ρόλο παίζει το Internet. Πριν καν βγει από το σπίτι του, ο σύγχρονος καταναλωτής έχει κάνει έρευνα αγοράς στο Internet ψάχνοντας για “ευκαιρίες” και για την καλύτερη επιλογή που θα καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες του.

Τα TOP GREEK GYMS, αναγνωρίζοντας την αλλαγή στις αγοραστικές συνήθειες του Έλληνα καταναλωτή, έρχονται να εξυπηρετήσουν το αθλούμενο κοινό και κατ΄ επέκταση τους ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων. Τα TOP GREEK GYMS αναδεικνύουν τα κορυφαία γυμναστήρια σε κάθε περιοχή και διευκολύνουν και ενισχύουν το έργο τους αναβαθμίζοντάς τα σε υπερσύγχρονες διαδικτυακές επιχειρήσεις. Τους δίνουν τη δυνατότητα μέσα από διαδικτυακά προγράμματα επικοινωνίας και μάρκετινγκ να έρθουν πιο κοντά στα μέλη τους και να τους παρέχουν καινοτόμες υπηρεσίες στις οικονομικότερες τιμές. Στόχος των TOP GREEK GYMS είναι να παρέχουν τη χρυσή τομή ποιότητας, τιμών και σύγχρονων υπηρεσιών, έτσι ώστε τα μέλη τους να μπορούν να διαλέξουν προγράμματα που θα τους δώσουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Όσοι έχουν δοκιμάσει τα ‘low budget – self service’ γυμναστήρια ξέρουν ότι παρ΄ όλη τη φτήνια τους, κοστίζουν τελικά πανάκριβα γιατί καταλήγουν σε αποτυχημένες προσπάθειες και απογοήτευση.

Σε κάθε περιοχή, λοιπόν, επιλέγουμε ένα κορυφαίο γυμναστήριο που έχει τη δυνατότητα να πλαισιωθεί από κορυφαίες υπηρεσίες και να παρέχει στα μέλη του φανατική υποστήριξη με ποιοτικό και οικονομικό τρόπο, για να μπορούν να περνάνε καλά και να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Ένα σύγχρονο γυμναστήριο “που το λέει η ψυχή του!”

Και εδώ είναι που η βοήθειά σου είναι πολύτιμη. Γιατί μια επίσκεψη σε ένα γυμναστήριο μπορεί εύκολα να αποκαλύψει την υλική υπόστασή του, δηλαδή τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό του. Ξέρουμε όμως από εμπειρία πόσο παραπλανητικό είναι αυτό. Ξέρουμε ότι αυτό που κάνει κάποια γυμναστήρια κορυφαία είναι άυλο. Βρίσκεται στη διάθεση του ιδιοκτήτη και του έμψυχου δυναμικού να προσφέρουν “το κάτι παραπάνω” στα μέλη τους, στην ατμόσφαιρα που επικρατεί μέσα στο γυμναστήριο και στα χαμογελαστά πρόσωπα των ικανοποιημένων μελών του. Και αυτό μόνο εσύ μπορείς να μας το αποκαλύψεις με την ψήφο σου.