Σολαριουμ


Σολαριουμ

Θέλεις να αποκτήσεις χρώμα σε όλο σου το σώμα – χωρίς τις ανεπιθύμητες γραμμές – πριν την πρώτη σου εμφάνιση στις παραλίες αυτό το καλοκαίρι; Θέλεις να εντυπωσιάζεις τον περίγυρο σου με το τροπικό χρώμα σου όλο τον χρόνο; Θέλεις τα ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία σου (παραγωγή της πολύτιμης Βιταμίνης D) μέσα από την ελεγχόμενη έκθεση σου στις υπεριώδεις ακτίνες; Τώρα μπορείς να τα καταφέρεις όλα αυτά με άνεση και ασφάλεια χρησιμοποιώντας το όρθιο Σολάριουμ του INTRO HALL Gym στο Περιστέρι.

Σε αντίθεση με την ηλιοθεραπεία, με το Σολάριουμ ελέγχεις απόλυτα την ένταση της υπεριώδους ακτινοβολίας που δέχεται το σώμα σου καθώς και την διάρκεια της ακτινοβολίας. Έτσι, με τη σωστή χρήση του Solarium μπορείς να έχεις ένα αισθησιακό, βαθύ μαύρισμα χωρίς τις βλαβερές συνέπειες της ηλιοθεραπείας. Και επειδή κανένα μέρος του δεν έρχεται σε επαφή με το σώμα σου, το Σολάριουμ είναι απόλυτα ασφαλές για την υγεία σου.

Επικοινώνησε σήμερα με το γυμναστήριο INTRO HALL στο Περιστέρι για να κλείσεις την πρώτη σου επίσκεψη στο Solarium και κάνε τους φίλους σου να ζηλεύουν το τροπικό σου χρώμα.

Έχεις ήδη κερδίσει ένα δώρο!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και μπες στο club επικοινωνίας του Intro Hall για να σου στείλουμε αμέσως με email το δώρο σου. Απλά, γράψε το όνομα και το email σου και κλίκαρε "Στείλτε το δώρο μου!".

Το email σου είναι ασφαλές στα χέρια μας.

Leave a Reply